Home » Gastenboek

Gastenboek

Heeft u genoten van één van onze activiteiten, wij lezen dan graag uw reactie in ons gastenboek.

Uw mailadres wordt niet zichtbaar op de website

Reactie plaatsen

Reacties

diana kamer
2 jaar geleden

28 december voor de eerste keer het oliebollen klaverjas toernooi gehad en dat was erg gezellig en ook goed bezocht dus voor herhaling vatbaar. Zijn door Foppen de viszaak en van Elten de slager uit Ermelo gesponsord wat erg door iedereen werd gewaardeerd .

diana
2 jaar geleden

25 mei weer de bingo gehad was weer gezellig alleen jammer dat er veel op vakantie waren dus 24 juni hopelijk weer wat meer mensen. Wat wel heeeeel fijn was dat de airco aanstond dus een zeer prettige temperatuur in het buurthuis.
Dus voor de hitte hoeven we niet weg te blijven.
Tot de volgende keer maar weer

diana
3 jaar geleden

22 december de laatste competitie avond gehad van het klaverjassen en Renske heeft de 1e prijs gewonnen met een zeer grote voorsprong op Henk Mijnten en Herman Borculo.
5 januari beginnen we weer met de competitie klaverjassen dus wie mee wil doen is van harte welkom

Carla
3 jaar geleden

Op zaterdag 20 augustus was het weer heel gezellig op de buurtbbq. Gelukkig hebben we nog ruimte over voor meer deelnemers. Dus een ieder die dit jaar niet gekomen is of getwijfeld heeft: volgend jaar bent u van harte uitgenodigd!

hugo
3 jaar geleden

5maart was er weer koppelklaverjassen en met 27 koppels vol. de vrijwilligers
weer erg druk geweest maar dat werd ook zeer gewaardeerd ook de lunch was weer zeer in trek want daar word echt goed over gesproken door de deelnemers.Dat is te merken want we zitten nu voor 2 juli alweer vol.Ga zo door.

diana
3 jaar geleden

21maart werden wij na de klaverjas avond verrast met een paasbrood en die komt bij de bakker vandaan en is dus heel erg lekker bedankt hiervoor

diana
4 jaar geleden

2 januari
Traditie getrouw weer onze nieuw
jaars receptie gehad en dat was weer heel gezellig daardoor ook weer mensen gezien die je anders een stuk minder tegenkomt dus weer gezellig bij gepraat.Bij een gratis drankje en hapje van het buurthuis.Dat was een leuke verrassing.

Geert
4 jaar geleden

Vrijdagavond 27 november was het weer zover.
Koppelklaverjassen tegen Klavertje 4 uit Ermelo in de kantine van FC Horst. Deze keer waren van beide partijen 9 koppels die de strijd met elkaar aan moesten gaan. De koppels van Krachtighuizen hadden de zware taak om de beker terug te winnen die de vorige keer door Ermelo was gewonnen. De revanche werd goed ingezet. Tot aan de tweede ronde stonden er 3 koppels van Krachtighuizen bovenaan de lijst waaronder Jan en Alie en Jan en Tiny. Op de vierde plaats stond een koppel van Ermelo. Ikzelf stond met maatje Martin op dat moment op de vijfde plaats. Maar......... zoals het altijd gaat in de laatste ronde, werden de bakens alsnog verzet. Uiteindelijk kreeg Krachtighuizen niet haar revanche waarop ze zo hadden gehoopt.
Ermelo ging er weer met de beker van door.
De enige troost was dat we het deze keer beter hadden gedaan dan de vorige keer. Nu won Ermelo 15 van de gespeelde rondes en Krachtighuizen 12.
Verder alle lof voor de organisatie van het toernooi, de geweldige verzorging en catering en niet te vergeten alle deelnemers die zorgden voor een gezellige en leuke sfeer.

diana
4 jaar geleden

7november weer ons koppel klaverjas dag gehad en het was weer gezellig en druk met 25 koppels waardoor het bijna echt vol zat.Geert weer voor de zeer lekkere soep gezorgd en Hans weer voor de prijzen en Joke en Henk en Hans weer achter de bar want met zoveel mensen zijn onze vrijwilligers zeer hard nodig en zijn ze ook altijd weer bereid om te komen helpen.Hugo en Diana zijn druk met de inschrijvingen en op de dag zelf met de voorkomende dingen en Hugo ook met de standen bijhouden wat de mensen zeer waarderen.De 1e prijs ging naar Greet en Jannie de 2e naar Lammy en Sophie en de 3e naar Ria en Vera en de poedel ging naar Hugo en Diana.5maart dan gaan we weer koppelklaverjassen in het buurthuis en nu al 23 koppels die zich hebben aan gemeld dus bijna weer vol.
We hopen dat het weer net zo gezellig gaat worden en onze luxe lunch word dan ook weer door onze vrijwilligers verzorgd .Wat ervoor zorgt dat daar best over gesproken word.

diana
4 jaar geleden

31 oktober weer onze maandelijkse bingo gehad en het was weer heel gezellig maar ook het biljard zag er erg feestelijk uit Hans had voor de nodige prijzen gezorgd en dat werd ook door de mensen die er waren zeer op prijs gesteld.We zijn met ons allen een leuk team dat er voor wil zorgen dat het gezellig is en voor iedereen wat wils is.
Als je dat ook een keer wil meemaken ben je van harte welkom. Onze volgende is op 28 november en op 19 december is onze kerstbingo met extra prijzen in de kerstsfeer.
Dus laat je verrassen.

Gert
4 jaar geleden

Gisteren een heerlijke BBQ gehad in ons mooie buurthuis. Altijd leuk om samen een hapje te doen onder het genot van een begeleidend drankje. Het buurthuis, ontmoetingsplek voor mensen uit ons mooie buurschap. Bedankt voor de gezellige avond.

Geert
4 jaar geleden

Afgelopen zaterdag 29 augustus was het weer BINGO.
Dat de buurtvereniging leuke prijzen heeft dat weet iedereen die de bingo's bezoekt.
Maar.......... de klapper van deze avond was wel
dat onze jongste deelnemer er met de hoofdprijs, een vogelkooi, van door ging. En passant beloofden zowel Hans van Dijk (bestuurslid) alsook mijn persoon (Bingomaster) haar allebei als extra prijs een kanarie te kopen. En zie helemaal onderaan in dit gastenboek het fotografisch eindresultaat. De beide vogels werden vernoemd naar hun schenker. Vooraan zit Geertje en daarachter zit Hans.

Gerda
4 jaar geleden

Al tweemaal genoten van jullie gastvrijheid op de zaterdagavond in het buurthuis.
Leuke, vrolijke sfeer!
Hartelijk dank en tot ziens????

hans
4 jaar geleden

18-07-2015
De klus dag in het buurthuis
Was weer geweldig met een hapje en een drankje
en met dank aan de klussers
Henk-Cor-Henk-Geert-en de gebroeders Schipper en Joke en Hennie bedankt
De stoellen en de bar zien er weer geweldig uit bedankt

Vooraan zit Geertje, daarachter zit Hans.

Geschonken aan de jongste deelnemer van de bingo op 29 augustus die de hoofdprijs (een vogelkooi) won!