Home » Gastenboek

Wilt u een reactie plaatsen in ons gastenboek?

Gebruik onderstaande button om uw bericht te versturen.  

                    

Diana
09-02-2019
 

Afgelopen vrijdag avond weer een gezellige kraak avond gehad.

Waren inmiddels 4 tafels dus er begint een echte leuke sfeer te ontstaan.

Hopelijk dat er nog wat mensen bij komen want hoe meer zielen des de meer vreugd.

22 maart om 19.45 is er weer kraken in het buurthuis wie volgt?????????

Groetjes Hugo en Diana

 
 
 
Diana

Beste mensen

11 januari voor het eerst gekraakt en dan bedoel ik een soort

klaverjassen en geen echte kraak in het buurthuis ha ha.

Het was met 10 personen niet druk maar wel heel gezellig.

8 februari gaan we weer kraken en iedereen die er voor de 1e keer was

heeft zich alweer opgegeven dus een goed teken.

Hopen alleen dat er meer mensen nieuwsgierig worden en gaan komen .

Als je niet kan kraken kan je natuurlijk ook een keer komen kijken want

als je kan klaverjassen is het vrij simpel te leren en er zit meer

variatie in ( gewoon een keer doen)

We willen elke maand gaan kraken maar elke keer een heel andere datum

dus even goed in de gaten houden: 8-2, 22-3, 19-4

Aanvang 19.45 in het buurthuis.

 
 
Diana
29-12-2017
Op 28 december voor de eerste keer het oliebollen klaverjas toernooi gehad en dat was erg gezellig en ook goed bezocht dus voor herhaling vatbaar. Zijn door Foppen de viszaak en van Elten de slager uit Ermelo gesponsord wat erg door iedereen werd gewaardeerd .
 
Diana
26-05-2017
Op 25 mei weer de bingo gehad was weer gezellig alleen jammer dat er veel op vakantie waren dus 24 juni hopelijk weer wat meer mensen. Wat wel heeeeel fijn was dat de airco aanstond dus een zeer prettige temperatuur in het buurthuis.

Dus voor de hitte hoeven we niet weg te blijven.
Tot de volgende keer maar weer

 

Diana

26-12-16 
Op 22 december de laatste competitie avond gehad van het klaverjassen en Renske heeft de 1e prijs gewonnen met een zeer grote voorsprong op Henk Mijnten en Herman Borculo.

5 januari beginnen we weer met de competitie klaverjassen dus wie mee wil doen is van harte welkom

 
Carla
28-08-2016
Op zaterdag 20 augustus was het weer heel gezellig op de buurtbbq. Gelukkig hebben we nog ruimte over voor meer deelnemers. Dus een ieder die dit jaar niet gekomen is of getwijfeld heeft: volgend jaar bent u van harte uitgenodigd!
 
 Hugo
22-03-2016
5maart was er weer koppelklaverjassen en met 27 koppels vol. de vrijwilligers

weer erg druk geweest maar dat werd ook zeer gewaardeerd ook de lunch was weer zeer in trek want daar word echt goed over gesproken door de deelnemers.Dat is te merken want we zitten nu voor 2 juli alweer vol.Ga zo door.

 
Diana
22-03-2016
21maart werden wij na de klaverjas avond verrast met een paasbrood en die komt bij de bakker vandaan en is dus heel erg lekker bedankt hiervoor
 
Diana
22-01-2016
2 januari

Traditie getrouw weer onze nieuw
jaars receptie gehad en dat was weer heel gezellig daardoor ook weer mensen gezien die je anders een stuk minder tegenkomt dus weer gezellig bij gepraat.Bij een gratis drankje en hapje van het buurthuis.Dat was een leuke verrassing.

 
Geert
02-12-2015
Vrijdagavond 27 november was het weer zover.

Koppelklaverjassen tegen Klavertje 4 uit Ermelo in de kantine van FC Horst. Deze keer waren van beide partijen 9 koppels die de strijd met elkaar aan moesten gaan. De koppels van Krachtighuizen hadden de zware taak om de beker terug te winnen die de vorige keer door Ermelo was gewonnen. De revanche werd goed ingezet. Tot aan de tweede ronde stonden er 3 koppels van Krachtighuizen bovenaan de lijst waaronder Jan en Alie en Jan en Tiny. Op de vierde plaats stond een koppel van Ermelo. Ikzelf stond met maatje Martin op dat moment op de vijfde plaats. Maar......... zoals het altijd gaat in de laatste ronde, werden de bakens alsnog verzet. Uiteindelijk kreeg Krachtighuizen niet haar revanche waarop ze zo hadden gehoopt.
Ermelo ging er weer met de beker van door.
De enige troost was dat we het deze keer beter hadden gedaan dan de vorige keer. Nu won Ermelo 15 van de gespeelde rondes en Krachtighuizen 12.
Verder alle lof voor de organisatie van het toernooi, de geweldige verzorging en catering en niet te vergeten alle deelnemers die zorgden voor een gezellige en leuke sfeer.

 
 Diana
14-11-2015

7november weer ons koppel klaverjas dag gehad en het was weer gezellig en druk met 25 koppels waardoor het bijna echt vol zat.Geert weer voor de zeer lekkere soep gezorgd en Hans weer voor de prijzen en Joke en Henk en Hans weer achter de bar want met zoveel mensen zijn onze vrijwilligers zeer hard nodig en zijn ze ook altijd weer bereid om te komen helpen.Hugo en Diana zijn druk met de inschrijvingen en op de dag zelf met de voorkomende dingen en Hugo ook met de standen bijhouden wat de mensen zeer waarderen.De 1e prijs ging naar Greet en Jannie de 2e naar Lammy en Sophie en de 3e naar Ria en Vera en de poedel ging naar Hugo en Diana.5maart dan gaan we weer koppelklaverjassen in het buurthuis en nu al 23 koppels die zich hebben aan gemeld dus bijna weer vol.
We hopen dat het weer net zo gezellig gaat worden en onze luxe lunch word dan ook weer door onze vrijwilligers verzorgd .Wat ervoor zorgt dat daar best over gesproken word.

 
Diana
05-11-2015

31 oktober weer onze maandelijkse bingo gehad en het was weer heel gezellig maar ook het biljard zag er erg feestelijk uit Hans had voor de nodige prijzen gezorgd en dat werd ook door de mensen die er waren zeer op prijs gesteld.We zijn met ons allen een leuk team dat er voor wil zorgen dat het gezellig is en voor iedereen wat wils is.
Als je dat ook een keer wil meemaken ben je van harte welkom. Onze volgende is op 28 november en op 19 december is onze kerstbingo met extra prijzen in de kerstsfeer.
Dus laat je verrassen.

 
Gert
06-09-2015

Gisteren een heerlijke BBQ gehad in ons mooie buurthuis. Altijd leuk om samen een hapje te doen onder het genot van een begeleidend drankje. Het buurthuis, ontmoetingsplek voor mensen uit ons mooie buurschap. Bedankt voor de gezellige avond.

 

Geert
02-09-2015

Afgelopen zaterdag 29 augustus was het weer BINGO.
Dat de buurtvereniging leuke prijzen heeft dat weet iedereen die de bingo's bezoekt.
Maar.......... de klapper van deze avond was wel
dat onze jongste deelnemer er met de hoofdprijs, een vogelkooi, van door ging. En passant beloofden zowel Hans van Dijk (bestuurslid) alsook mijn persoon (Bingomaster) haar allebei als extra prijs een kanarie te kopen.  De beide vogels werden vernoemd naar hun schenker. Vooraan zit Geertje en daarachter zit Hans.

 

Gerda
27-07-2015

Al tweemaal genoten van jullie gastvrijheid op de zaterdagavond in het buurthuis.
Leuke, vrolijke sfeer!
Hartelijk dank en tot ziens????

 

Hans

18-07-2015
De klus dag in het buurthuis
Was weer geweldig met een hapje en een drankje
en met dank aan de klussers
Henk-Cor-Henk-Geert-en de gebroeders Schipper en Joke en Hennie bedankt
De stoellen en de bar zien er weer geweldig uit bedankt

 
Geert
10-07-2015
Gisteravond, (donderdag 9 juli j.l.) was er koppelklaverjassen tegen een kaartclub uit Ermelo.

Er waren 14 koppels (7 uit Putten en 7 uit Ermelo) en Ermelo won met overmacht (10 tegen 4) de wisselbeker.
De sfeer was desalniettemin heel gezellig, de catering door Hans en de organisatie door Diana en Hugo en de verzorging van bardame Hennie waren zoals gewoonlijk weer perfect. Nu nog de wisselbeker weer zien terug te
winnen.

 
Nelly
03-07-2015
Zaterdagavond (27 juni jl) weer genoten van de hartelijke sfeer tijdens de maandelijks bingo. Mooie prijzen, lekkere hapjes, kortom een leuk-avondje-uit!

Een aanrader!!